Перші надходження весняної колекції світшоти і худі вже в інтернет-магазині KLOST. Одяг з авторськими принтами для тих, хто цінує високу якість, унікальний стиль і комфорт.

Купити світшоти з принтом «Angler Fish» - люди знають зображення, яке самостійно стало нашою візитною карткою! Чорний світшоти підійде для повсякденного носіння або активного проведення часу на природі. У його складі переважає бавовна, тому він дихає і приємний до тіла. 
Купити сірий світшоти «Never Walk Alone» - і ви ніколи не відчуєте себе самотнім! Колір сірий меланж максимально універсальний, світшоти може легко стати вашим базовим виробом. Однаково добре поєднується з джинсами різних відтінків або брюками карго. У підборі взуття теж не виникне проблем - це можуть бути черевики або кросівки: чорні, білі, а також інші яскраві колірні рішення. 
Купити чорний світшоти «Never Walk Alone» - дада, ми не помилилися , адже це також один з наших хітових принтів, тому він оселився на двох світшоти: сірому і чорному. Вибирайте, який більше подобається! 
Купити худі з принтом «Полювання на мамонта» - практичне рішення на кожен день. Худі відрізняється від світшоти наявністю вільного капюшона, який захистить від вітру і незначних опадів. Також має суцільний містка кишеня для потрібних дрібниць, або ви можете скористатися ним, коли замерзли руки. У більш прохолодну пору в якості верхнього одягу можна надягати куртку або бомбер. 
На кожному світшоти і худі присутня характерна нашивка, вона доповнює принт і виглядає дуже круто. 
У нашому інтернет-магазині діє вигідна пропозиція. При покупці 3 світшоти або худі - знижка -10%! Радуйте себе і своїх близьких! 
 
 # будьвKLOST