Футболка - це не тільки універсальний елемент гардеробу, а й свого роду форма самовираження. Якщо ви дотримуєтеся такої ж думки - ви на вірному шляху. Правильне рішення - купити чоловічу футболку з принтом в інтернет-магазині KLOST. Хоча, по правді кажучи, наші вироби не залишають байдужими і прекрасних дам, тому ми все частіше відносимо їх до стилю унісекс. Але це не межа, в наших планах розширювати жіночу лінійку, креативщики вже в процесі формування нових ідей.

Художні зображення виконані в сучасному прочитанні, а деякі з них виходять за межі реальності. Тут порушені теми патріотизму, фауни і підводного світу. Ці напрямки близькі нашої цільової аудиторії, яка не любить сидіти на одному місці, віддає перевагу активному відпочинку, риболовлю, або полювання. 
Широкий розмірний ряд від S до 6XL дозволяє підібрати футболки на різні типи фігур, це так само підкреслює різноманітність наших клієнтів, і наше вміння знайти підхід до кожного з них. 
При виробництві принтів використовуються зносостійкі фарби, вони наносяться на якісну тканину футболок. З такою комбінацією готовий виріб приречене на успіх. Про це свідчить міцність, надійність і довговічність футболок, які не втрачають свій первинний зовнішній вигляд після багаторазових прань і носок, навіть в екстремальних умовах.

Для цінителів оригінальності і для тих, хто не любить себе обмежувати, на нашому сайті і в шоу-румі, на постійній основі діє знижка - при покупці трьох футболок ви отримуєте -10%
Не залишайся осторонь - вибирай і собі;) 
KLOST - your freedom!