Наша мета - задоволений клієнт. Ми чесні і відкриті, завжди з радістю допомагаємо підібрати правильний одяг. З першими оцінками на градуснику нижче 0 ℃ нам задають багато питань стосовно термоодяг. У цьому пості ми відповімо на найчастіші з них. Почнемо!


Як зігрітися цієї зими?
Практичний і надійний спосіб - заздалегідь купити термобілизну в KLOST.
Кому необхідно носити термобілизну?
Тим, хто віддає перевагу екстремальний, або активний відпочинок - полювання, риболовля, багатоденні експедиції, ранковий біг, лижі, сноуборд, або, якщо рід діяльності передбачає роботу на відкритому повітрі, навіть у важкі погодні умови. Термокомплекти актуальні і для будинку в холодний сезон, в них дуже тепло і комфортно, на відміну від об'ємного халата.
Навіщо мені термобілизна, я ж можу вдягнути футболку, а наверх ще кілька кофт?
Правильно підібране термобілизна створює затишок в будь-який сезон, виконує захисну функцію, має вологовідштовхувальними властивостями і сприяє терморегуляції всього тіла. Ми чули, що багатошаровість в моді, але це інший випадок. Одне термобілизна повноцінно замінює 2-4 шари одягу, в ньому ви точно не замерзну і в той же час не спітнієте, до того ж, ви і в правду хочете почувати себе «капустою»?
Існують чи правила нóскі термобілизни?
Термобілизну надягають виключно на голе тіло, воно повинно повністю облягати, сидіти по фігурі як "друга шкіра", якщо воно вільне, то не буде зберігати тепло, в такому випадку втрачається весь сенс очікуваних ефектів. Також ми допомагаємо підібрати термоодяг в залежності від вашої активності.
Які термо виробники у вас представлені?
Елітна професійна термобілизна LIOD вироблена в Італії, також білизна від українських брендів. Зовсім недавно ми випустили Термокомплект TM KLOST власного виробництва!
Які переваги термобілизни в KLOST?
Сучасні технології виробництва та високоякісні матеріали: завдяки міцності витримують різні навантаження, мають зносостійкість, тому тривале носіння не впливає на стан і зовнішній вигляд термоодяг.
Тканина: еластична і максимально приємна до тіла.
Термо речі ідеально сидять на фігурі завдяки правильному крою. Кольори від нейтральних до яскравих.
Різні відтінки припадуть до смаку як чоловікам, так і жінкам.
Вартість: доступні ціни від 595 гривень.
Замовляйте кращу термобілизну!