Поговоримо на актуальну тему покупки зимового одягу і розповімо більше про моделі, на які варто звернути увагу в цьому сезоні. Поїхали;)

Купити куртку - універсально і практично на кожен день! Такий варіант відмінно підійде під джинси і під штани як прямого, так і спортивного крою, при виборі взуття ви теж не обмежені - кросівки з хутром, або масивні черевики однаково добре доповнюватимуть і поєднуватися з іншими елементами look'а. На нашому сайті є укорочённие і подовжені вироби, а також з наявністю хутра, або без нього. 
Купити парку - вільному часу вільний стиль! Такий вид одягу в зимовому місті підійде енергійним людям, для яких рух це життя, віддають перевагу спортивному стилю, або casual. М'які, але в той же час теплі парки з утеплювачем можна надягати як на піші прогулянки, так і в активні дні, вони максимально затишні і не сковують тіло. 
Купити пальто - класика завжди в моді! Для тих, хто схильний до лаконічного і стриманого стилю, а спосіб життя має на увазі завжди бути одягненим «з голочки». Якщо пальто поєднувати з офіційним костюмом, такий образ буде доречний для урочистих заходів, або дрес-коду офісних буднів. Стиляги не бояться експериментувати і іноді надягають під пальто джинси з утепленими черевиками або кросівками - це виглядає свіжо і трендово. 
Купити пуховик - і ніколи не мерзнути! Довгі пухові вироби захищають від морозів і вітру, легкі в догляді і практично завжди до місця. Якщо ви хочете один варіант верхнього одягу на всі випадки в холодний період, варто доглядати пуховик, але тільки тоді він повинен бути універсального відтінку: чорний, білий, оливковий, бежевий, або сірий. 
На сайті KLOST ви зможете знайти широкий асортимент верхнього одягу, відповідний фасон, будь-яке колірне рішення, різні бренди і оптимальне співвідношення ціни / якості. 
Приємних покупок, які ще довго будуть вас радувати! :) 
KLOST - your freedom!