Існує безліч варіантів кофт: реглани, худі, джемпери, толстовки, але чому саме світшоти підкорили нас і наших клієнтів? Виявляється, все просто! 
Якщо ви ще не встигли купити світшоти - негайно виправте :) Цей елемент повсякденного гардероба гідно оцінений, навіть без перерахування всіх вагомих аргументів. Але, деякі з них ми все ж наведемо, щоб у вас не залишилося і частки сумнівів. 
Прийнявши рішення купити чоловічий світшоти, у вашому гардеробі з'явиться річ, яка займе почесне звання універсальної, практичною і стильною в будь-який час року. 
У повсякденному житті, ви можете надягати світшоти майже у всіх випадках: будинок, робота, прогулянка, зустріч з друзями, заняття спортом в прохолодну погоду, активні вихідні, літні вечори , поверх сорочки, або під низ куртки. 
Вільний крій однаково добре сидить на різних типах фігур. Щільна, але одночасно м'яка тканина, приємна до тіла. Додаткова зручність під час шкарпетки створюють характерні для кожного світшоти особливості - округлий виріз горловини, рукави з манжетами, еластична гумка на поясі, а також відсутність кишень і капюшона. 
Особливий акцент хотілося б зробити на світшоти з оригінальними принтами, які припадають до душі всім, хто любить експериментувати і виділятися з натовпу. Розмірковуючи, який купити світшоти з принтом, кожен посилається на свої переваги, комусь подобаються зухвалі написи, хтось без розуму від яскравих креативних малюнків, а інші вибирають чіткі і мінімалістичні зображення. 
Для цього сезону KLOST розробили круті і стильні світшоти зі своїми самими хітовими принтами «Angler Fish» і «Never Walk Alone», які розкуповуються блискавично! Високоякісний друк гарантує зносостійкість фарби, що дозволить довгий час носити улюблений світшоти, який навіть після багаторазових прань не втратить первинний зовнішній вигляд. Розмірна сітка виробів до 3XL. 
Приємних покупок!